MOVIES THAT MATTER | de kracht van cinema

In een polariserende samenleving zijn dialoog en ontmoeting belangrijker dan ooit. Movies that Matter wil met films en verdiepingsprogramma’s bijdragen aan de dialoog over een rechtvaardige wereld en de inzet voor mensenrechten en een duurzame samenleving.

Movies that Matter On Tour is een spin-off van het jaarlijkse Movies that Matter festival in Den Haag. Van oktober tot mei toeren acht geselecteerde festivalfilms langs Nederlandse filmtheaters. De lokale On Tour groepen verzorgen hiervoor het verdiepingsprogramma, zoals een interessante inleiding of nabespreking, een muzikaal of literair optreden, of een Q&A met een filmmaker of acteur. Deze extra’s worden gratis bij het filmkaartje aangeboden.

Movies that Matter On Tour Apeldoorn presenteert deze speciale voorstellingen in filmhuis Gigant van oktober t/m mei, op een dinsdagavond om 20.00 uur. Filmtickets zijn te koop bij Gigant, Nieuwstraat 377 in Apeldoorn of online via www.gigant.nl. Tickets met CJP: €6,–  Telefonisch reserveren kan ook: 055-5216346.

Heb je een vraag, wil je helpen bij het organiseren van onze filmavonden of wil je automatisch op de hoogte worden gehouden van ons programma? Stuur een mailtje naar: moviesthatmatter.apeldoorn@gmail.com

Tot het volgende Movies that Matter filmseizoen in oktober!