MOVIES THAT MATTER | de kracht van cinema

In een polariserende samenleving zijn dialoog en ontmoeting belangrijker dan ooit. Movies that Matter wil met films en verdiepingsprogramma’s bijdragen aan de dialoog over een rechtvaardige wereld en de inzet voor mensenrechten en een duurzame samenleving.

Movies that Matter On Tour is een spin-off van het jaarlijkse Movies that Matter festival in Den Haag. Van oktober tot mei toeren acht geselecteerde festivalfilms langs Nederlandse filmtheaters. De lokale On Tour groepen verzorgen hiervoor het verdiepingsprogramma, zoals een interessante inleiding of nabespreking, een muzikaal of literair optreden, of een Q&A met een filmmaker of acteur. Deze extra’s worden gratis bij het filmkaartje aangeboden.

Movies that Matter On Tour Apeldoorn presenteert deze speciale voorstellingen in filmhuis Gigant van oktober t/m mei, iedere 2e dinsdag van de maand.

Vanaf september verschijnen hier weer nieuwe filmaankondigingen!

Heb je een vraag of wil je automatisch op de hoogte worden gehouden van ons programma? Stuur een mailtje naar: moviesthatmatter.apeldoorn@gmail.com